MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Rainbow Web 2 – Мечти пред дъгата

Rainbow Web 2

Rainbow Web 2
Изтегли

Размер на файла: 29 Мбайта

Мечти пред дъгата

В увлекателната игра Rainbow Web 2 ви предстои да се върнете в Кралството на дъгата и да продължите борбата със злодея-Паяк, който този път е завзел кралския замъка.

Предстои ви да преминете дълъг път, в хода на който трябва да възстанови загубената красота на кралските покои. За това събирайте линии от едноцветните топчета, които злодея закачил на паяжината. На някои топчета има букви, и нивото ще завърши само тогава, когато успеете да ги съберете всички.

В играта са предвидени два режима на преминаване. В режим „За отдих“ вие ще минете целия път към победата от началото до края. Ако пък искате да повторите някакъв епизод, за да подобрите своите резултати — възползвайте се от режим „За време“.

Логическата игра Rainbow Web 2 със сигурност ще зарадва любителите на загадки и главоблъсканици, интересните задачи и увлекателния игрови процес. Освободете Кралството на Дъгата от неприятеля и внесете своето име в списъка на героите, за които се носят легенди!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!