MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Enchanted Cavern – Тайнственото подземие

Enchanted Cavern

Enchanted Cavern
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта

Тайнственото подземие

Извънредно динамична логическа аркада за тайнствените секрети на древно подземие. За да проникнете в най-съкровените тайни на света, ще трябва да разбивате множество вълшебни плочки, разположените на игровото поле. За това кликвайте по групите от 3 (или повече) пулове с един цвят. След всеки удачен ход пуловете изчезват, а плочките се разбиват.

Постепенно играта ще се усложнява: на нивата ще се появяват каменните плочки и много опасни ледени пулове, които са способни за няколко минути да замразят цялото игрово поле. За да се избавите от всички тези препятствия — махайте пуловете редом с тях.

По пътя към разгадаването на съкровените тайни на старинното подземния ви предстои да преминете множество интересни нива и да решите немалко занимателни главоблъсканици. Красивата анимация на Enchanted Cavern и увлекателния игрови процес не оставят равнодушни всеки поклонник на логическите аркади.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!