MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Oriental Dreams – Сънища за нещо голямо

Oriental Dreams

Oriental Dreams
Изтегли

Размер на файла: 125 Мбайта

Сънища за нещо голямо

Премествайте по игровото поле вълшебните сфери, за да върнете на смелата пътешественица загубената памет. Тук ще ви помогне древната магия на руните. Ако събрате тези знаци заедно и покриете с тях страниците на старинната книга, девойката ще се измъкне от властта на магията и ще се върне към нормалния живот.

Вие ще съставяте последователности от еднакви топчета. Но, за разлика от обичайните игри от жанра „три заедно“, тук не е нужно да изграждате прави линии, достатъчно е да съберете група от един цвят. С помощта на тези манипулации вие можете да изпълните допълнителни задания — да поправите статуя на Буда и да отворите картата на Поднебесната империя.

Очакват ви няколко десетки увлекателни и разнообразни игрови нова, включително и живописни места, по които трябва да търсите скрити китайски сувенири, и мини-игри в източен стил, развиващи паметта. Играйте и медитирайте!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!