MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

World Mosaics 2 – Златото на времето

World Mosaics 2

World Mosaics 2
Изтегли

Размер на файла: 37 Мбайта

Златото на времето

Необикновена главоблъсканица за съобразителност, по нещо напомняща „японските кръстословици“. Целта на играта е да се запълни празната таблица със златни пулове. Трябва да се поставят по такъв начин, че в резултат да се получи определена рисунка.

Правилата са прости: редом до всеки ред и стълб на таблицата се намират цифри. Точно те подсказват, колко групи, от какъв брой пулове трябва да се постави по вертикала или хоризонтала. Цифрите разказват за кодираната мозайка абсолютно всичко, трябва само да разберем езика им. Понякога това не е лесно, но по-добре не се опитайте да отбележите клетките наслуки. На всяко ниво може да се направите само определен брой грешки, иначе ще трябва да започнете всичко отначало.

Всъщност, игровия процес се свежда до решаване на интересни аритметически и логически задачки. Ако не сте се сблъсквали с подобни главоблъсканици по-рано, то в режим на обучение интерактивното подсказване ще ви разкаже за всички тайни на играта.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!