MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Bato – The Treasures of Tibet – Билярд с боговете

Bato – The Treasures of Tibet

Bato - The Treasures of Tibet
Изтегли

Размер на файла: 27 Мбайта

Билярд с боговете

Днес в Бато академията има Ден на отворените врата! Тук с нетърпение очакват тези, които се стремят към свободния живот, търсят истински приключения, искат да станат просветени и да овладеят майсторството на играта Бато.

Бато е нещо повече от игра в стил билярд. Обръщение към боговете, продължение на древната традиция на Тибет и, разбира се, възможност да станете Майстор на съвършената игра! Сблъсквайки еднаквите пулове и махайки ги от полето, успешно ще преминете курса на обучение в академията и ще се приготвите към невероятни промени в живота! Бъдещи странствания, всеобщо признание на вашето майсторство, удивление на хората от съвършенството на играта, усмивки и златни монети — всичко това ви очаква във всяко селище на Тибет, където и да попаднете.

Страстните билярдаджии ще са изключетилно заинтересовани да опознаят тайните на майсторите на играта Бато. Точност, скорост и окомер — това са условията на вашата безусловна победа в Бато!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!