MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Clayside – Този град е най-велик

Clayside

Clayside
Изтегли

Размер на файла: 16 Мбайта

Този град е най-велик

Името на града говори само за себе си. Своето гордо име Clayside е получил за това, че той действително е направен от пластилин. Домовете, мостовете, колите и дърветата, даже жителите — всичко тук е от пластичен и гъвкав материал. Именно тук вие сте решили да построите своя идеален дом.

За строителството ще ви трябват куп неща. Разхождайки се по пластилиновите улици, вие ще откриете всичко необходимо. Същността в тази главоблъсканица се състои в това да се събират линии от три и повече игрови елемента. Завъртайте редове и колони, търсете удачните комбинации и разрушавайте каменните плочи. В трудна минута на помощ ще дойдат бонусите, които ще стават все по-мощни и мощни с всяко ниво.

В тази игра вие ще построите дома на своята мечта и ще се насладите на удивителната атмосфера, царяща в Clayside. Очаква ви изящно дизайнерско изпълнение, приятна музика и увлекателен игрови процес.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!