MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Book Stories – Няма думи — само букви!

Book Stories

Book Stories
Изтегли

Размер на файла: 10 Мбайта


Играй онлайн

Няма думи — само букви!

Ако имате богат речник или искате да го обогатите, задължително ще ви се хареса логическата главоблъсканица Book Stories. Създавайте думи от разхвърляните букви, но не губете време, времето не е в излишък. Колкото повече думи съставите, толкова по-лесно ще откриете останалите.

В логическата игра Book Stories има два режима: Режим – приключения и Свободен режим. Режим – приключения се състои от нива, които постепенно се усложняват. С всеки нов игрови етап количеството букви на полето и думите, които трябва да се открият се увеличава, а пък времето става все по-малко. За щастие, вие можете да тренирате в Свободния режим, където няма ограничения по време, пък и има възможност самостоятелно да се избере размера на игровото поле и темата на заданието.

Ако не успеете да откриете подходящата дума — не се разстройвайте. След известно време ще можете да ползвате подсказването, което само се появява на екрана и показва първата буква на една от думите.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!