MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Flowers Story – Fairy Quest – Букет приключения

Flowers Story – Fairy Quest

Flowers Story - Fairy Quest
Изтегли

Размер на файла: 19 Мбайта

Букет приключения

В околностите на вълшебния град по странен начин изчезват феите на цветята. Без тях всички цветя ще загинат, а хората завинаги ще се лишат от неповторимата красота на нежните цветчета и техните пленителни аромати. За щастие, точно по това време във вълшебната долина се появява малка фея, която започва разследване на странното произшествие.

За да и помогнете да си изпълни мисията — използвайте силата на чудесни цветя, които в хаотичен порядък разположени на игровото поле. Всичките цветя са обединени в букети от по 3 елемента. Завъртайте букетите с десния или левия бутон на мишката, така че да създадете в резултат на това непрекъснати линии от три и повече еднакви цветчета.

Flowers Story – Fairy Quest ще е интересна на поклонниците на логически аркади и куестове. Очакват ви 2 игрови режима и множество увлекателни нива. Тази много красива игра с необикновен сюжет ще повдигне настроението даже в най-намръщения ден.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!