MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Flower Quest – Тайните на магията на елфите

Flower Quest

Flower Quest
Изтегли

Размер на файла: 17 Мбайта


Играй онлайн

Тайните на магията на елфите

Тази красива логическа аркада разказва за приключенията на младата елфка, която е решила да изучите могъщата магия на природата. Тази задача не от простите, затова на нашата героиня ще и трябва помощ, за да решите множеството увлекателни логически задачи и да преминете 7 приказни свята.

На всяко ниво на Flower Quest ви очаква игрово поле, на което в хаотичен ред са разположени вълшебни цветя и малки парченца от стъбла. Завъртайте ги с помощта на мишката по такъв начин, че да се свържат стъблата с два (или повече) цвята. Това трябва да се направи за да се почисти нивото от вълшебните плочки.

Тази игра ще се хареса на всички поклонници на увлекателните главоблъсканици. На вашите услуги са три игрови режима, а също така 2 допълнителни мини-аркади, които приятно разнообразяват игровия процес. Преминете през всички изпитания и овладейте най-съкровените тайни на магията на елфите.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!