MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Land of Runes – Острова на огъня

Land of Runes

Land of Runes
Изтегли

Размер на файла: 30 Мбайта

Острова на огъня

Малкия тропически остров е замрял в очакване на катастрофата: събудил се е грамадния вулкан, който ето-ето е ще превърне всичко живо в прах и пепел. Стихията може да спре само могъщия артефакт, който ще трябва да откриете в безкрайните джунгли.

Пътя до артефакта е преграден от многобройни купчини от скъпоценни каменни блокове с издълбани на тях рунически знаци. За да си разчистите пътя — хвърляйте на игровото поле вълшебни пулове, така че да създадете група от 3 (или повече) блокове с един цвят. В случай на удачен ход руните изчезват, а вие се приближавате с една стъпка към заветната цел.

Благодарение на напълно триизмерното графическо оформяне, Land of Runes ще е интересна абсолютно на всички поклонници на логическите главоблъсканици. Множеството необикновени нива, а също така допълнителната бонус-игра ще ви помогнат с интерес да изкарате не един час пред екрана на компютъра.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!