MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Grand Master Chess Online – Вашия ход, „Гросмайстор!“

Grand Master Chess Online

Grand Master Chess Online
Изтегли

Размер на файла: 25 Мбайта

Вашия ход, „Гросмайстор!“

Шахматен симулатор Grand Master Chess Online удачно обединява многовековната история на играта и най-новите компютърни технологии. Отличителна особеност на Grand Master Chess Online е възможността изключително лесната настройка на практически всички параметри на шахматната партия.

Този симулатор ще стане идеален партньор за игрочи от всякакво ниво. На новаците ще е по вкуса мощната система за подсказване, а пък на професионалистите — умението на Grand Master Chess Online постоянно да усъвършенства класа на своята игра.

На много високо ниво е реализирано и графичното оформление на 2D и 3D версията на игровото поле. Особена прелест му придава реалистичното отражение на фигурите от лакираното покритие на дъската и правдоподобните сенки на фигурите. По свое усмотрение вие можете да активирате звукови специални ефекти или да подберете музикален съпровод за поредната партия.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!