MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Around the World in 80 Days – През всички меридиани

Around the World in 80 Days

Around the World in 80 Days
Изтегли

Размер на файла: 43 Мбайта


Играй онлайн

През всички меридиани

В тази увлекателна игра ви предстои да направите незабравимо околосветско пътешествие заедно с ексцентричния англичанин Филеас Фог и неговия верен френски слуга Паспарту. Според условията на баса с председателя на Реформ-клуба за цялото пътуване са определени само 80 дена и нито минута повече.

За да се върне навреме в Лондон, мистър Фог ще се нуждае от някои предмети, като часовник или компас. Ваша задача е да ги намерите. Движете по игровото поле разноцветните пулове и създавайте от тях непрекъснати линии от 3 (или повече) еднакви елементи. Колкото по-близо е крайната точка на маршрута, а заедно с нея и победата в баса, толкова повече препятствия ще се окажат на пътя. Да се справите ще ви помогнат бонусите. За да ги активирате, събирайте линии от 4 и повече пулове с един цвят. В края на всеки етап ви предстои и да получите рядко срещана пощенска марка с изображение от посещаваната страна. За целта е необходимо поне веднъж да направите линия във всяка клетка на игровото поле.

Тази логическа главоблъсканица ще се хареса на играчите от абсолютно всички възрасти. Предстои ви да решите множество увлекателни задачи, да посетите 4 континента и да узнаете много нови неща за посещаваните страни. Играта Around the World in 80 Days ще ви зарадва и с красивата анимация и приятен звуков съпровод. Още един сюрприз — анимиран скрийнсейвър с потресаващи изгледи от страните, който още дълго ще ви напомня за удивителното и чудесно пътешествие.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!