MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Jewel of Atlantis – Подводна експедиция

Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis
Изтегли

Размер на файла: 12 Мбайта


Играй онлайн

Подводна експедиция

Решавайте логически главоблъсканици, за да откриете Изумруда на Атлантида — чудесния скъпоценен камък, който дарява своя собственик с магически способности и умение да превръща мечтите в реалност.

На всяко нива вие ще видите множество драгоценни камъни с всякакви окраски и отенъци. Ще трябва да ги премествате така, че в резултат на всеки ход да се получава хоризонтална или вертикална линия с минимум от 3 еднакви елемента. Много от пуловете са се сраснали в руините и в частите на потъналите кораби: те не могат да се движат, затова ще трябва доста да се постараете, за да ги получите.

В Jewel of Atlantis ви очакват над 100 увлекателни нива, които може да се преминават в 2 основни и 4 допълнителни игрови режими. По свое усмотрение вие можете да избирате и всяко от 3 нива на сложност, което прави тази игра еднакво интересна както за начинаещите, така и за опитните търсачи на приключения.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!