MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fishdom: Spooky Splash – Секретите на аквадизайна

Fishdom: Spooky Splash

Fishdom: Spooky Splash
Изтегли

Размер на файла: 54 Мбайта

Секретите на аквадизайна

Гледането на аквариумни рибки отново е на мода! Събирайте на игровото поле златни плочки, премествайте пуловете по такъв начин, че накрая на всеки ход да получавате линии от еднакви елементи.

Спечеленото злато може да се похарчи в специален магазин — там се продават и самите рибки, и всевъзможни елементи за дизайна, които ще подчертаят изисканата красота на вашето подводно царство. Купувайте разноцветни камъни и морски звезди, бляскащи корали и меки водорасли. Не забравяйте за комфорта на рибките! Филтрите ще чистят водата. Компресорите ще осигурят притока на въздух. Терморегулатора ще направи аквариума по домашно уютен. А когато всички показатели — рибки, украшения и комфорт — бъдат максимални, вие ще получите награда призова купа и ще можете да отворите нов аквариум!

Играта продължава популярната игрова серия Фишдом. Избирайте удобен за вас режим, „За време“ или „Без време“, и наблюдавайте интересните сюжети в аквариумния живот. А най-добрите картини от своя подводен свят може да се съхранят във фото албума или да се инсталира скрийнсейвър на тяхна основа.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!