MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Sprill – Морска експедиция

Sprill

Sprill
Изтегли

Размер на файла: 21 Мбайта

Морска експедиция

Тази игра разказва за приключенията на забавното лисиче, което е тръгнало да търси легендарната Атлантида. Първото гмуркане се увенчало с успех: храбрия плувец открил хранилище на разноцветни сфери, в които атлантите съхранили енергия. Но разтревожените сфери веднага започнали да се движат към витлото, което снабдява кораба на лисичето с електричество. Ако топчетата достигнат до въртящите се лопатки, батискафа ще се счупи, а лисичето ще загуби един живот.

За да не става това — създавайте с помощта на специалния мунипулатор групи от минимум 3 топчета с един цвят. След това те ще изчезнат и ще освободят енергията, която ще помогне да продължите пътешествието.

Ние препоръчваме тази ярка и изключително увлекателна логическа главоблъсканица на всички поклонници на играта Zuma. Очакват ви доста интересни нива, които задължително ще се харесат както на начинаещите, така и на най-опитните играчи.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!