MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Age Of Emerald – Вълшебно строителство

Age Of Emerald

Age Of Emerald
Изтегли

Размер на файла: 23 Мбайта

Вълшебно строителство

В тази логическа главоблъсканица ви предстои да построите истински приказен град, в който ще живеят елфи, гномове, хобити и други вълшебни същества. За целта ще са ви нужни различни материали — злато, храна и магическа енергия. Тези ресурси са скрити във вълшебните пулове, които са разположени на игровото поле. За да ги получите — съединявайте еднаквите пулове с помощта на мишката в непрекъснати линии от по минимум 3 елемента.

Създаването на всеки строеж ще изисква все повече злато, храна и магия. За попълването на запасите от ресурси ще ви помогнат вече създадените здания — те създават на игровото поле все по-мощни пулове.

В Age Of Emerald ви очакват много увлекателни нива, преминавайки ги вие ще можете да построите истински вълшебен мегаполис и да го населите с приказни същества. Красивата графика, приятната музика, а също и понятния игрови процес правят тази главоблъсканица интересна както за деца, така и за възрастни.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!