MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

FishDom: Frosty Splash – Подводен свят със свои ръце

FishDom: Frosty Splash

FishDom: Frosty Splash
Изтегли

Размер на файла: 46 Мбайта

Подводен свят със свои ръце

Мечтаете да се заемете с дизайн на аквариуми? Тогава сте на точното място! Решавайки главоблъсканици на игровото поле с пуловете, обзавеждайте аквариума и развъждайте рибки!

Щателно премисляйте дизайна на аквариума, за да е уютно на вашите питомци, да е весело и добре да живеят в новия дом. Разноцветните камъни и морските звезди ще станат изискани украшения на подводния свят. А причудливите водни цветя отлично растат на пясъчното дъно! Не забравяйте за комфорта на рибките: за това поставете в аквариума хранилка, компресор, филтри за почистване и терморегулатор.

Парите за материалите за аквариума печелете на игровото ниво. Съставяйки по три пула в линия, премахвайте от полето златните клетки, и след всяко успешно завършено ниво отивайте в магазина за подводни чудеса! Колкото сте по-внимателни, толкова повече пари ще спечелите. Е какво, да се хващаме на работа?

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!