MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Wizard Land – Вълшебния цветец

Wizard Land

Wizard Land
Изтегли

Размер на файла: 37 Мбайта

Вълшебния цветец

Кристалния Цветец — най-великия артефакт във вълшебния свят. Именно той прави възможно съществуването на всички приказни същества в наше време. Дайте да надникнем в дълбоката пещера в Долината на маговете, където се пази този Цвятец, и да погледнем, как ярко светят неговите разноцветни листенца… Но какво е това? Вместо Кристалния Цветец в центъра на пещерата стои каменно изваяние! Как е могло да се случи това?

Вълшебния свят е страшна опасност! Без Кристалния Цветец не може да съществува. Заминавайте в Долината на маговете и изяснете, как може да се помогне на приказните същества. На вашия път има много интересни главоблъсканици. Във всяка от тях трябва да се разбият всички мраморни плочки под пуловете и да се открие ключа за вратата, загубен сред фигурките на на полето. Може да се действа по различен начин, в зависимост от избрания режим: отбелязвайте групи с едноцветни пулове щраквайки с мишката, показвайте последователности от еднакви фигури с курсора или съставяйте линии от три и повече елемента, сменяйки местата на съседните пулове.

Играйте за време или в свободен режим и вървете по маршрута. Пътя, създаден от вълшебниците ще ви доведе направо до целта — да разгадаването на това, как да се върне най-великия магически артефакт, а с него и целия вълшебен свят!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!