MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Magic Tea – Ново измерение на легендарната „Зума“

Magic Tea

Magic Tea
Изтегли

Размер на файла: 20 Мбайта

Ново измерение на легендарната „Зума“

В тази триизмерна компютърна аркада ви предстои да почистите множество ниво от линии движещи се топчета. За да се справите с тази задача пускайте от оръдието разноцветни топчета, така че да направите в линия минимум три топчета с един цвят. Но бъдете пределно внимателни: ако топчетата достигнат фигурките на бронзовите котки, то вие ще загубите един живот.

Да преминете през 7 увлекателни етапа няма да е просто даже на опитния играч, затова по-често взривявайте топчетата с бонуси. Освен класическия режим, който ще се хареса на всички поклонници обикновената двумерна Зума, в Magic Tea вие ще намерите два напълно триизмерни игрови режима.

В „Аркадния“ режим вашето оръдие се намира над масата, затова вие можете да стреляте във всяко место на веригата. Но бъдете внимателни: топчето може да отскочи от препятствия и да се окаже в най-неочакваната точка. А пък в режим „Приключение“ оръдието е разположено в хоризонтална плоскост по такъв начин, че вие да можете да стреляте с топчета във всяка посока.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!