MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Lost in Reefs – По следите на изчезналата цивилизация

Lost in Reefs

Lost in Reefs
Изтегли

Размер на файла: 34 Мбайта

По следите на изчезналата цивилизация

Според старинно предание, в далечни времена на нашата планета съществувал народа на драконите. Мъдрите рептилии живели в мир с хората, но природен катаклизъм изтрил цивилизацията от лицето на земята, а самия разрушен драконов град се скрил в морските дълбини.

Именно на вас се пада уникалната възможност да се отправите на дъното на океана и отново да построите изчезналата столица. Сред древните руини се крие велика тайна, но за да се докоснете до нея, ще трябва да решите множество забъркани главоблъсканици. Събирайте линии от три и повече елементи, заменяйте местата им отбелязвайте готовите линии на игровото поле. Така ще можете да съберете всички необходими за строителството ресурси.

В тази игра ви очаква удивително приключение, което ще ви потопи в незабравима приказна атмосфера. Ще можете ли да решите всички драконски загадки и да разкриете секрета на изчезналата цивилизация?

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!