MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Astro Avenger 2 – Развивай се и властвай!

Astro Avenger 2

Astro Avenger 2
Изтегли

Размер на файла: 38 Мбайта

Развивай се и властвай!

Далечното бъдеще: армади от чуждоземни кораби се движат от една галактика в друга, унищожавайки всеки разумен живот. Пришълците отказват да водят мирни преговори — значи, трябва да бъдат унищожени преди вражеските космически кораби да достигнат орбитата на Земята.

Играта е направена в най-добрите традиции на жанра. Различава се от другите космически шутери по интересната система на развитие. След всяка битка на ваше разположение се оказва голям арсенал от оръжия и подобрения. Вие можете да направите от своя кораб непробиваем танк, или пък да го превърнете в бърз изтребител. В трюмовете на вражеските кораби може да се открият части от секретно оръжие, събирайки ги вие ще получите невероятна мощ.

В Astro Avenger 2 ви очакват 50 нива, пълни с красиви взривове, светкавици и многобройни противници. Битката няма да е лесна, но победата си струва усилията: на длан е съдбата на цялото човечество!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!