MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Smash Frenzy 2 – Спасяваща експедиция, или ударната сила на науката

Smash Frenzy 2

Farm Frenzy 2
Изтегли

Размер на файла: 37 Мбайта


Играй онлайн

Спасяваща експедиция, или ударната сила на науката

Smash Frenzy 2 е триизмерен арканоид, разказващ за новите приключения на вече познатия ни герой. В тази игра ви предстои да управлявате малка космическа совалка, която трябва да спаси животните от паралелната вселена. За беда — от нужното оборудване на борда на совалката има само маломощна сонда-разузнавач, способна да телепортира само малки по обем материи на безопасните планети. Така че спасяването на далечния свят ще се наложи да се прави, както се казва – тухла по тухла.

Вие можете да изпълните своята мисия с помощта на всяка от трите совалки. Наберете максимално количество балове, и съхранете своите достижения в онлайн таблицата на рекордите. Също така на нашия сайт вие ще можете да намерите допълнителни нива за тази аркада.

Smash Frenzy 2 със сигурност ще е по вкуса на любителите на първата игра с този герой и на всички останали любители на красивите динамични аркади.

Освен това, вече за всички фенове на играта е достъпна „мобилната“ версия на арканоида, която се нарича Magic Ball 2: Mobile Edition. Играта се състои от 20 нива, създадени с отчитане на всички особености на игровия процес на платформа J2ME.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!