MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Crusaders Of Space 2 – Сражение за независимост

Crusaders Of Space 2

Crusaders Of Space 2
Изтегли

Размер на файла: 17 Мбайта

Сражение за независимост

Отново е неспокойно в галактиката. На отдалечена планета пришълците са основали база и готвят ново нападение, стремят се да превърнат нашата планета в гореща точка. Предстои ви да развалите плановете на врага, а за това ще се наложи здраво да се хванете за щурвала на космическия изтребител и да нанесете изпреварващ удар в сърцето на противника.

Да се справите с вражеските флотилии ще е доста сложно, но в този момент ще ви помогнат многобройните бонуси, които от време на време ще изпадат от разбитите чуждоземни кораби. С тяхна помощ вие ще можете да подобрите бронята на своя изтребител, да увеличите мощността на оръдията и да добавите на своя звездолет допълнително въоръжение.

Този вертикален шутер ще стане истинска находка и за закалените в звездните баталии пилоти, и за начинаещите покорители на космоса. Очакват ви 120 увлекателни нива, множество полезни бонуси, 6 типа най-нови изтребители и множество увлекателни сражения.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!