MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Astro Fury – Космическа спецоперация

Astro Fury

Astro Fury
Изтегли

Размер на файла: 17 Мбайта

Космическа спецоперация

Разузнаването докладва, че Галактическата империя готви нова атака на нашата планета. Командването ви е възложило отговорна задача — да направите разузнаване с бой, за да изясните числеността на корабите на противника и тяхната огнева мощ.

Да се изпълни тази мисия не е много лесно. На ваше разположение ще имате само неголям изтребител, въоръжен с леко плазмено оръдие. За щастие, вие можете да го подобрявате, събирайки сред обломките от вражеските кораби допълнително супер-оръжие, което ще превърне изтребителя в мощен щурмовик, носещ паника даже сред смъртоносните крайцери на вражеските босове.

Astro Fury ще се хареса на всички поклонници на класическите вертикални „шутери“. Предстои ви да преминете 100 увлекателни нива и разбиете на пух и прах бойните кораби на чуждоземците. Красивата графика и превъзходните звукови ефекти на тази игра по достойнство ще бъдат оценени не само от младите пилоти, но и старите опитни ветерани в космическите баталии.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!