MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Alien Outbreak 2: Invasion – И сам в космоса война е воин!

Alien Outbreak 2: Invasion

Alien Outbreak 2: Invasion
Изтегли

Размер на файла: 14 Мбайта

И сам в космоса война е воин!

Alien Outbreak 2 разказва за новите приключения на смелия пилот-космонавт. Предстои му да защити системата Халарион от атаката на четири враждебни чуждоземни раси, изпратили в атака над четиридесет вида бойни кораба. Във всяка от осемте мисии на играта ще трябва да разгромите девет вълни от атакуващи вражески изтребители и да спечелите страшен двубой с космическа крепост.

С всяка нова вълна враговете стават все повече, тяхното въоръжение — по-мощно, корабите — по-хитри и маневрени, а бронята — по-здрава. Но и вашия космически кораб постепенно се подобрява. От унищожените врагове падат различни бонуси: подобрения на основното оръжие на кораба, допълнително свърхмощно въоръжение, защитни системи и други полезни устройства.

Играта задължително ще се хареса на всички любители на простичките, но увлекателни вертикални шутери. Alien Outbreak 2 — това е минимум размисли, максимум стремително действие и истински фойерверк от красиви специални ефекти на монитора.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!