MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fly Chaser – Приключенията на жабчето

Fly Chaser

Fly Chaser
Изтегли

Размер на файла: 27 Мбайта

Приключенията на жабчето

В тази забавна компютърна аркада ще трябва да помогнете на смешното жабче Дарфи да стане най-добрия мухолов на всички времена и народи. Заедно с вас му предстои да преодолее 5 игрови свята и над 100 занимателни нива, на всеки от които е необходимо да се хванат колкото се може повече мухи. Всяка муха носи определен брой точки, които трябват за да се мине на следващото ниво.

Летящата храна не седи на едно място, затова Дарфи ще трябва доста да подскача по камъни и листенца, тичайки след най-вкусните мухи. А пък в края на всеки игрови етап на забавното жабче ме предстои да реши истински логически задачки, за да може за определеното време да премине през лабиринта от папрат в следващия игрови свят.

В тази весела аркадна игра с елементи на логика ви очакват множество динамични и извънредно красиви нива, които отлично развиват вниманието и реакцията, затова Fly Chaser ще е интересен както за деца, така и за възрастни.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!