MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Protector – Звездна битка

Protector

Protector
Изтегли

Размер на файла: 76 Мбайта

Звездна битка

В триизмерния шутер Protector ви предстои да управлявате бойна космическа платформа, която защитава селищата на земните жители от постоянните атаки на чуждоземните чудовища.

Вашия кораб се намира на предната линия на отбраната — визуално контролирайте обкръжаващото пространство, следете показанията на приборите, за да разгърнете своите бойни лазери и ракети срещу вражеските флотилии. За да повишите точността на стрелбата — използвайте оптическия прицел, който позволява да поразите враговете даже на далечни дистанции. Не забравяйте за ракетите и бонуси — те могат доста да помогнат по време на особено горещи баталии.

Тази игра ще бъде интересна на всички поклонници звездни сражения. Предстои ви да защитити 19 различни района в космоса и премине 40 мисии, разделени на 5 епизоди. Всеки играч, независимо от своя опит и възраст, може да започне кариера на боен пилот от голобрад курсант, а да завършиш — закален в боевете космически ас.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!