MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Crusaders Of Space: Open Range – Космически рицари: нови изпитания

Crusaders Of Space: Open Range

Crusaders Of Space: Open Range
Изтегли

Размер на файла: 19 Мбайта

Космически рицари: нови изпитания

Тази игра продължава разказа за увлекателните приключения на космическите рицари. Този път ви предстои да станете благороден космически войн и да се отправите в далечно и опасно пътешествие. Не е важно, дали имате фамилен герб и оръженосец — главното е, че си имате собствен боен кораб, на който вие можете да прекосите всички кътчета на космоса и в бой да получите войнска слава и богатство.

В двуизмерното ограничено пространство ви предстои лице в лице да срещнете с цели флотилии враждебно настроени кораби. Някои от тях ще ви досаждат със своята стрелба, а пък някои ще се пръскат на опасни осколки след като ги унищожите с точен изстрел. Събирайте тези трофеи — с тяхна помощ вие ще увеличите мощта на кораба, ще подобрите неговата броня и ще попълните запаса от боеприпаси.

Тази динамична игра задължително ще се хареса на поклонниците на космическите приключения от всички поколения. И най-вече на тези, които вярват, че истинските рицари във всички времена могат само в бой да завоюват слава и богатство.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!