MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

El Airplane – Завърти перката!

El Airplane

El Airplane
Изтегли

Размер на файла: 13 Мбайта

Завърти перката!

Главния герой в тази игра е весел и храбър пилот, на когото предстои да се сражава с множество странни, злобни, но много смешни противници. Те хвърлят по него шкафове, стрелят от оръдия и създават въздушни прегради. За щастие, El Airplane е въоръжен с два вида оръжия, затова нашия герой преодолява всякакви опасности.

Приключенията на смелия авиатор се състоят от шест епизода, в края на всеки от тях пилота трябва да се сражава с безпощаден и силен главатар на нивото. За щастие, в небесата е пълно с бонуси, в които може да се намерят по-мощни снаряди за оръдието или други полезни подаръци.

Този забавен и смешен шутер ще се хареса както на възрастните авиатори, така и на най-младите небесни покорители. Красивата графика и простота на управление ще направят всеки полет в действителност увлекателно приключение. А пък, ако ви се поискат още по остри усещания — просто повишете нивото на сложност.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!