MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Snowy: Space Trip – Снежко спасява пришълци от плен

Snowy: Space Trip

Snowy: Space Trip
Изтегли

Размер на файла: 13 Мбайта

Снежко спасява пришълци от плен

Тази игра продължава историята за Снежко. Днес нашия герой заминава в космоса, в орбиталния лицей за млади пришълци, за да ги спаси от пощурелите роботи-чистачи. Той трябва да събере всички чуждоземни малчугани и да ги доведе до жълтата ученическа ракета, стараейки се при това да избяга от механическите чудовища.

За защита от противниците Снежко може да използва кофите за боклук. Достатъчно е да насочи към робота такъв снаряд, и пощурелия механизъм ще бъде повреден. Но да се унищожат всички врагове на нивото е невъзможно, порталите непрекъснато пускат нови андроиди. Затова единствената правилна тактика е да си бърз, ловък и да успяваш навреме да измамиш киборга.

Тази увлекателна аркада задължително ще се хареса не само на поклонниците на серията игри за приключенията на Снежко, но и на всички, които са по душа веселите и увлекателни приключения във виртуалния свят.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!