MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Turtix – Костенурки десантчици

Turtix

Turtix
Изтегли

Размер на файла: 48 Мбайта


Играй онлайн

Костенурки десантчици

Тази история се случила в далечна страна, в която живели весели костенурки. По цели дни те изучавали магия в школата за магьосници и охранявали Елмазния Амулет, пазещ ги от всички напасти. Но веднъж случайна неуправляема магия разрушила Амулета и злите чудовища пленили безпомощните костенурки.

Да ги освободи и да възстанови Амулета може само костенурката Туртикс. Но без вашата помощ и той няма да се справи с враговете. С голи ръце няма да ги победи, затова скачайте върху противника отгоре, а след това го изхвърлете от нивото. От време на време на Туртикс ще помага мъдрия Шаман, той ще го обучава на полезни навици и бойна магия.

Тази компютърна аркада ще се хареса на всички любители на веселите игри. Трите нива на сложност позволяват да се избере подходящ режим както за начинаещия играч, така и за професионалния унищожител на чудовища. Очакват ви 5 красиви игрови свята и множество незабравими приключения.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!