MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Digger Adventures – Връщането на Дигер: не всичко е изкопано!

Digger Adventures

Digger Adventures
Изтегли

Размер на файла: 15 Мбайта

Връщането на Дигер: не всичко е изкопано!

Играта Digger Adventures е основана на класическия суперхит Digger от осемдесетте години на миналия век. Специална подземна машина — дигермобил — копае коридори и добива от тях злато и скъпоценни камъни. По прокопаните тунели веднага се устремяват да го гонят подземни чудовища, от които или трябва да се бяга или да се стреля по тях.

В Digger Adventures съществуват три игрови свята. Първия от тях — „Класически“, повтаря точно знаменитата игра Digger след двадесет години. „Съвременния“ свят се отличава с множество необикновени бонуси. А третия свят — „Железен“ — ще удиви с необикновеното си графично оформление на нивата, на които са показани хитроумни конструкции от непроходими плочи.

Digger Adventures ще е по вкуса на играчите от най-различни възрасти. Възрастните ще се порадват на възможността да си спомнят миналото и по достойнство ще оценят нововъведенията, придаващи на играта нови багри. На децата пък задължително ще се хареса ярката красива графика и веселия музикален съпровод.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!