MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Carl the Caveman Christmas Adventures – Коледните приключения на Гъбоед

Carl the Caveman Christmas Adventures

Carl the Caveman Christmas Adventures
Изтегли

Размер на файла: 21 Мбайта

Коледните приключения на Гъбоед

Както винаги на Коледа, Дядо Коледа излиза от своята резиденция, за да достави на децата коледните подаръци. Но злодея Снеговик е решил да развали празника. За целта той е откраднал всички подаръци и ги е разхвърлял по заснежените скали и ледените пещери.

В увлекателната аркада Carl the Caveman Christmas Adventures ви предстои да помогнете на усмихнатия троглодит да събере и върне на Санта-Клаус подаръците, за да спаси Рождеството. Да се направи това не е лесно: една грешна стъпка, и нашия герой може да се окаже в каменна клопка, или да се разбие в острите ледове.

На всяко от 60 нива Гъбоед трябва да събере всички подаръци, след което се отваря вратата, водеща към следващия леден лабиринт. Общо в играта има 60 нива, разделени на два етапа. Първия от тях, „Снежен проблем“, особено ще се хареса на любителите на класически аркади. Втория етап, „Зимен капан“, ще зарадва феновете на жанра „логическа аркада“.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!