MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Twisted Lands: Shadow Town – Тайната на острова на призраците

Twisted Lands: Shadow Town

Twisted Lands: Shadow Town
Изтегли

Размер на файла: 247 Мбайта

Тайната на острова на призраците

В Средиземно море ловеца на съкровища все ще намери с какво да се заеме, но някои от тези съкровища май е по-добре и да не открива. Находката на Марк се е оказала само стръв — древната статуетка ги отвежда с Анжел на остров, откъдето е почти невъзможно да се върнат удома. Марк се е свестил сам на пустия бряг, редом с обломките от катера. Помогнете му да открие Анжел и да разбере какво се случва!

Печалната история на острова Марк ке може да възстановиь от дневници, бележници, стари вестници, които ще открива по време на играта. Самия герой също ще си води дневник. Вие можете във всеки момент да прочетете отново неговите записки. На Марк често му идват в главата полезни идеи, които ще са ви доста полезни при решаването на разнообразни задачки.

Ако вие събирате свой златен фонд с готически куестове, то тази игра по право ще заеме в нея почетно място! Пълната самостоятелност в действията и вземането на решения, търсенето на предмети, сред които всеки може да се окаже ключ към разгадаването на поредната тайна, не лесни, но интересни главоблъсканици, увлекателен сюжет с парадоксален край, стилна графика — това са несъмнените плюсове на „Twisted Lands: Shadow Town“.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!