MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Amelie’s Café: Halloween – Вечеря на свещи за скелети и лекар

Amelie’s Café: Halloween

Amelie's Café: Halloween
Изтегли

Размер на файла: 118 Мбайта

Вечеря на свещи за скелети и лекар

Хелоуин на двора! В кафето на Амели са дошли необикновени гости – магьосници, пирати и вампири. Без паника, това са само преоблечени заради празника посетители. Не ги карайте да чакат! Бързо тичайте до своите готвачи и им давайте указания: Харолд ще свари вълшебна отвара, Мартин ще направи тиквен кейк, а Хина ще приготви сочен бифтек. Та-ка, а с с какво се занимава у нас Антонио?! Пак безделничи! Заповядайте му незабавно да приготви гледаща салата за девойката с костюм на медицинска сестра. Тя вече се сърди и е готова да си тръгне всеки момент, да затръшне вратата и да уплаши посетителите. Въпреки че… Такива посетители едва ли ще изплашиш!

Предстои ви не веднъж да се усмихнете, готвейки вълшебен кейк или режейки поредната салата, която така жално ви гледа. И това е само малка част от веселите сюрпризи, очакващи ви напред! Но смешките са си смешки, а бизнеса си е бизнес. Затова побързайте и обслужвайте вашите клиенти без грешка. За това те ще ви оставят монети, които ще помогнат да направите кафето страшно уютно!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!