MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Gourmania 2: Great Expectations – Да си оближеш пръстите

Age Of Emerald

Gourmania 2: Great Expectations
Изтегли

Размер на файла: 283 Мбайта

Да си оближеш пръстите

Увлекателна бизнес-игра, в която вие заедно с очарователната Кенди ще развивате верига от ресторанти, барове, кафета и закусвални. С какво се различават тези заведения едно от друго? Точно това ви предстои да разберете в хода на играта! И още вие ще се научите великолепно да готвите: сандвичи, хамбургери, кейкове и десерти, изискани блюда от европейската кухня и деликатеси от морски дарове, коктейли с всякакъв вкус и цвят.

Всеки нов ресторант ще трябва да се подготви — да се ремонтира, да се боядисат стените и тавана, да се поднови декора, да се поставят маси. Елегантния класически ресторант в подножието на Айфеловата кула ще изисква реставрационни работи, а капанчетата на Малдивите ще получите след едно плажно парти — ще трябват доста усилия да се положат, за да се докарат до човешки вид.

Парите за ремонт и покупка на подобрения вие ще изкарвате от кухнята, готвейки вкусотии в режим на търсене на предмети. Освен това, ще ви е нужно да преминете няколко куеста, за да се справите с конкурента — мошеник и пройдоха мистър Лойд. Решавайте задачки за съобразителност, не отстъпвайте пред трудностите, и победата ще е ваша!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!