MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Letters from Nowhere – Кой ми чука на вратата?

Letters from Nowhere

Letters from Nowhere
Изтегли

Размер на файла: 135 Мбайта

Кой ми чука на вратата?

Детективско „търсене на предмети“, в което ви предстои да разгадаете тайната с тридесетгодишна давност. Отдавна-отдавна млад замечтан пощальон е станал жертва на тайнствен магически обред. След три десетилетия историята се повтаря: Патрик изчезва при странни обстоятелства, а неговата жена Одри заминава да търси любимия. Призрака на пощальона ще и стане водач и верен помощник.

Поиграйте като детектив-любител, помогнете на Одри да намери отговори на всички въпроси! Изследвайте кътчетата на университетското градче, търсете улики сред множеството странични предмети. Колкото по-бързо бъдат събрани, толкова повече точки ще спечелите. Точките могат да се разменят за покупка на разнообразни бонуси — те ще са ви много полезни при изпълняване на сложните задачи. Разгадавайте главоблъсканиците: за всяко правилно решение вие ще получите ценен магически артефакт!

Специално за любителите на острите усещания в играта има „Безкраен режим“, в който може да се минат отново всички 11 локации, търсейки за време 50 предмета във всеки от тях. Вашите успехи ще бъдат отбелязани с редки марки — събирайте ги и създайте собствена уникална колекция от трофеи!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!