MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Club Control 2 – Мечтата на купонджията

Club Control 2

Club Control 2
Изтегли

Размер на файла: 87 Мбайта

Мечтата на купонджията

Продължение на популярната игра за развиването на клубния бизнес. Действието се премества от мегаполиса в тропическите ширини: вместо небостъргачи ви очаква топло море, ярко слънце и множество туристи, които са дошли на Райските острови, за да си починат както трябва. Не изпускайте този шанс, направете така, че те да получат от отпуската си и незабравими впечатления!

Създайте мрежа от стилни развлекателни заведения, в които да може да се потанцува, да се пийне няколко коктейла в бара, да се хапне, да се изиграе партия мини-голф — въобще, добре да се купонясва с приятелите! Главното в играта е да се прави всичко бързо и без грешки. На първите нива това няма да е трудно,а после ще ви се наложи да потичате, но пък работата си заслужава! Получете достъп до бонусните нива на играта и отворете нощни клубове на круизен лайнер или на ски курорт. Точно там се провеждат големи съревнования и се очаква наплив на туристи!

Този увлекателен бизнес-симулатор ще се хареса на всички, които иската да създават собствен бизнес от нулата. Вие ще растете и ще се развивате заедно с вашата клубна империя, ще можете да тренирате точност и бързина на реакцията, ще се научите да вземате верни решения в сложни ситуации. Съберете всички награди в играта и спечелете първия си милион!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!