MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Summer Resort Mogul – Курортно наследство

Summer Resort Mogul

Summer Resort Mogul
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта

Новината за огромното наследство дойде на Алекс и Мария като гръм от ясно небе. Те дори не подозираха, че далечния им роднина е бил собственик на заводи, вестници, параходи… и огромен туристически комплекс на брега на Черно море. Според условието на завещанието скромна част от бизнеса ще получи всеки наследник. Но само този, който спечели повече пари за определено време, ще наследи всичко останало.

Предстои ви да вземете управлението на развлекателния комплекс в свои ръце и грамотно да се разпоредите с получения капитал. Парите не са чак толкова много, но са напълно достатъчни за строителството на няколко дома и заведение. Останалите средства могат да се ползват за покупка на строителни материали, обучение на допълнителни работници и ремонт на остарелите здания. Колкото по-комфортен е курорта, толкова повече туристи ще искат да го посетят. Затова не се скъпете и постоянно подобрявайте своите владения. Но правете това, колкото се може по-бързо, та нали вашия гаден братовчед със сигурност ще се старае да ви изпревари.

Стъпка по стъпка домовете ще се превърнат в петзвездни хотели, заведенията — в изискани ресторанти, а тесните басейни — в комфортни аква паркове. Постройте своя империя за развлечения и подарете на гостите първокласен отдих!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!