MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Terrafarmers – Космически градинари

Terrafarmers

Terrafarmers
Изтегли

Размер на файла: 64 Мбайта

Космически градинари

Здравейте, капитане! Аз се казвам Шайни, и съм Вашия борд инженер, пилот и специалист по всякакви въпроси – знаете ли с какво ще се сблъскате по пътя. До Земята е далече, а пред нас по трасето има нови неизследвани светове! Нашия екип ще се заеме с тераформация на планетите от далечната част на галактиката. Ще трябва да обхванем в пояс астероидите и да преминем през опасни райони, в които върлуват пирати. Но вие не се безпокойте, в склада имаме добро оръдие, ако възникне нещо ще се защитим!

На всяка нова планета, като начало ще трябва да формираме растително покритие. Ще отглеждаме разсад в биостанциите и ще го садим в открития грунд – на повърхността на планетата. Екосистемата се променя, редом с новите растения се появяват и животни. Понякога са много забавни. На мена най-много ми харесват лемурчетата, те правят такъв мед, м-м-м, вкусно!

Цялата продукция от нашата ферма можем да продаваме в собствения магазин, а със спечелените пари ще купуваме нещо полезно за стопанството. Всяка партида разсад ни струва 30 монети, да-да, а между другото, ще трябва и кораба да ремонтираме – иначе далече няма да стигнем! Под вашето командване ще се справим със всички задачи и ще изпълним важна мисия – да спасим галактиката от екологическа криза!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!