MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

A Magnetic Adventure – Вълшебството на магнетизма

A Magnetic Adventure

A Magnetic Adventure
Изтегли

Размер на файла: 50 Мбайта

Вълшебството на магнетизма

Можете да видите всичките възможности на силата на магнитите само на едно място — в специалната Академия! Всички велики магнити в съвременността — са випускници от този удивителен вуз. Заминавайте там, вас ви очакват на първото практическо занятие по магнетизъм.

Магнитите управляват металните предмети. Кликваме на такъв предмет с левия бутон на мишката, и без да пускаме клавиша, влачим към нужното място. Преместването е успешно! Пристъпвайте към решение на занимателните главоблъсканици, използвайки своето майсторство за владение на магнитите.

За начало пробваме да поправим автоматичната поща в Академията. Металните капсули с писма се движат по специални тръби и се доставят на получателя. Но едно от посланията по някаква причина не е пристигнало… Узнайте, какво се е случило, и решете тази задачка с помощта на магнита. А в случай на затруднения използвайте подсказване!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!