MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Behind the Reflection – Поднебесното кралство

Behind the Reflection

Behind the Reflection
Изтегли

Размер на файла: 140 Мбайта

Поднебесното кралство

Как да попаднете в паралелния свят? Способи, разбера се, много! Например, една не много добра вълшебница ползва аз тази цел магическо огледало. Това огледало е капан за любопитни. Всеки, който погледне в неговата тайнствена дълбина, попада на удивително място — в приказната страна, която се намира на архипелага на летящите острови.

Местете се между локациите зад огледалото с помощта на стрелките-указатели. На всяка локация има предмети, които започват да светят, ако се посочат с курсора. Кликнете върху това нещо — и около него ще се появят картинки с изображения на това, което трябва да се намери, за да „заработи“ предмета. Например, ако вие откриете кофа, гърне, ръкавици, джобен часовник и донесете жаба от блатото, то ще можете да вземете вълшебната плочка от дупката, в която светят нечии червени очи.

Съберете шест такива плочки — и ще се отвори саркофаг, в който вещицата е зазидала още един пътешественик — вашия другар по нещастие. Заедно вие ще можете да се промъкнете в замъка на вещицата, да унищожите секретната лаборатория, да освободите всички пленници от паралелния свят зад огледалото и благополучно да се върнете у дома!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!