MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Youda Fairy – Разноцветно вълшебство

Youda Fairy

Youda Fairy
Изтегли

Размер на файла: 63 Мбайта

Разноцветно вълшебство

Вие някога мечтали ли сте да станете ученик на вълшебник? Ако е така, то вашата мечта се сбъдна. Великия Горски Чародей ще ви покаже пътя към приказната страна и ще ви научи на всички тънкости на изкуството на магията. Вие ще усвоите магията на гората, ще можете да управлявате растенията и животните, и най-важното — да създавате феи.

За да сътворите фея ще ви е нужно омагьосано горско езеро, разноцветни водни лилии и светулки. Ако хванете, например, синя лилия три-четири също сини светулки, то цветчето ще засияе с чудесна светлина, и от него ще се появи фея. Но от светулките в това вълшебно място се интересувате не само вие — от време на време се появяват жаби, саламандри и други земноводни с добър апетит. Те могат да се прогонят с вълшебна пръчка или заклинания.

За да получите сила за заклинания, трябва само да хванете ярка светулка с помощта на всяка лилия. Мънистата от заклинания ще събирате в запас. Те се нанизват на конец и се пазят на видно място, вие ще можете да ги активирате във всеки момент. Трупайте опит, за да изпълните вашата мисия и да спасите с помощта на феите приказното кралство!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!