MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Magician’s Handbook II: BlackLore – Гримоара на стихията

The Magician’s Handbook II: BlackLore

The Magician's Handbook II: BlackLore
Изтегли

Размер на файла: 70 Мбайта

Гримоара на стихията

Вие отивате във вълшебна страна, в земи, които са подвластни на Тъмния Лорд. Той е опасен пират и могъщ чародей. Той е похитил добрия вълшебник, който бе ваш учител в първата част на играта, а заедно с него и всички феи от приказното кралство. Вашата задача в играта е да откриете и феите и да махнете магията от тях. Това ще намали силата на Тъмния Лорд, и вие ще можете да се преборите с него.

Съдбата на цялата вълшебна страна зависи от изхода на тази битка. Бъдете внимателни, следвайте съветите от магическата книга, изучавайте полезните заклинания. Събирайте ключовете, скрити във всяка локация. С тяхна помощ вие ще можете да отворите сандъците с артефактите и ще получите допълнителни възможности — например, да правите заклинанието, което маха всички препятствия от пътя ви, или вълшебна пръчка, правещанещо особено.

Записките на вълшебника 2 е игра от жанра „търсене на предмети“, която ще се хареса на всички любители на приказните приключения. Вие ще изследвате най-разнообразни локации, населени с удивителни същества, ваша спътница в пътешествията ще е малката фея с крилца. В края на историята благодарение на вас доброто ще победи, а злото ще бъде сразено!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!