MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mystery of Mortlake Mansion – Наследството на призраците

Mystery of Mortlake Mansion

Mystery of Mortlake Mansion
Изтегли

Размер на файла: 172 Мбайта

Наследството на призраците

Черната врана прокле, че трябва да откриете Книгата на сенките, в която са отговорите на всички ваши въпроси. А въпросите са възникнали, след като сте получили загадъчно писмо, написано от непознатия R още през 1963 година. Книгата е вече в ръцете ви, но хитрия и невидим маг я е разкъсал на парченца.

Само вашето внимание и изключително търпение ще ви помогнат отново да залепите Книгата в едно цяло и да откриете с нейна помощ необходимите магически ключове. Събирайте предмети и необикновени ингредиенти, чието съчетание ще ви отвори заветните двери и ще ви приближи да разгадаването на тайната. Слушайте съветите на мъдрата врана и Духа на дома.

Събирайте в бележника карти и парчета от вестници, запомняйте странните предмети от интериора — възможно е в определен момент да потрябва да се върнете до тях. Не бързайте да напуснете имението без да сте приключили започнатото. Та нали това писмо не случайно е попаднало у вас и не случайно сте се оказали в това интересно място.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!