MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Treasures Of Montezuma 3 – Съкровищата на Монтезума 3

The Treasures Of Montezuma 3

The Treasures Of Montezuma 3
Изтегли

Размер на файла: 131 Мбайта

Съкровищата на Монтезума 3 – Златото на Императора

Приветстваме Ви в Златния дворец на ацтеките! Зад стените му са скрити главните съкровища на изчезналата цивилизация на индианците. Влизайте по-скоро в удивителния лабиринт от загадки и търсете в потайните зали голямото съкровище на Монтезума!

Тук навсякъде има сандъци със съкровища, но всички са заключени от магическата сила на златните медальони. За да ги получите, трябва да изкарате на всяко ниво определен брой точки. С тази задача не е лесно да се справите, това е по силите само на най-мъдрите и проницателни играчи, та нали за минаването на нивото имате само една минута!

Да преодолеете всички препятствия ще Ви помагат бонусите и енергията на свещените тотеми. Активирайте ги колкото може по-често, за да печелите допълнителни точки и да се насладите на превъзходните специални ефекти! Не забравяйте да събирате магическите кристали, закрепени към някои плочки. Колкото повече попаднат в джоба ви, толкова по-лесно ще минете дори най-сложното ниво.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!